Bogdan Angheluta

politica si marketing politic

Cu o zi întârziere

Bun. S-au terminat şi alegerile. Încă un episod din serialul "uite potul, nu e votul" a luat sfârşit. Avem un tablou aproape complet al europarlamentarilor români care vor lupta, cu înverşunare, pentru ţara noastră.

Da' de unde...

Dragi votanţi de peste tot, e momentul să ne felicităm pentru performanţa de a fi fost mai mult de 4 milioane la vot. E momentul să fim mândri că am mai rămas aproape 30 % care suntem interesaţi de soarta poporului. E momentul să ne întoarcem cu spatele la cei care au stat acasă, pe canapea, în faţa televizorului, şi să îi ignorăm complet atunci când se plând de clasa politică din România.

Da, aţi auzit bine. Voi, cei care aţi fost prea leneşi ca să mergeţi până la capătul străzii ca să puneţi o ştampilă pe o foaie A4, nu mai aveţi dreptul să spuneţi nimic. Dacă simţiţi totuşi nevoia să vă exprimaţi, eu nu am de gând să vă ascult. Şi sper ca toată lumea să gândească la fel.

2 comments:

Povesti said...

Are lumea, in România impresia ca exercitiul democratic se termina odata cu votarea.
Gresit.
Alegerile nu s-au terminat.
Este posibil sa urmeze altele – asa cum a anuntat presedintele Basescu – sau este posibil sa asistam la o glorioasa dezertare din PSD . Indiferent cum va fi, alegerile celor pe care românii i-au aruncat acolo, sus, pe Dealul Minciunilor Frumoase incep abia acum. La fel si alegerile noastre.

bogdan.angheluta said...

Frumos spus, dar fara prea mult fond. Alegerile se termina atunci cand rezultatele finale sunt publicate.
Alte alegeri? Asta e cu totul altceva.

Exercitiul democratic nu are cum sa se termine in Romania, de-abia a inceput. Mai avem un drum lung de parcurs.

Cat despre dezertarea din PSD, promit sa postez astazi ceva.

Ecohelp.ro

Ecohelp.ro
Ecohelp.ro

bogdan angheluta

Tag-uri

Blogumulus by Roy Tanck and Amanda Fazani