Bogdan Angheluta

politica si marketing politic

Undeva pe la 40 la suta

Partea 2.
In acest timp, putina lume stie ca mii de societati din Bucuresti au actele blocate pe la Registrul Comertului si nu pot sa desfasoare activitati care ar mai aduce niste bani la buget. Putina lume stie ca judecatorii nu au iesit de tot din greva, ci doar au suspendat-o, astfel incat norma de dosare judecate la Registrul Comertului a scazut de la 500 de dosare pe zi la 100 de dosare pe zi. Termenul legal de 7 zile in care ar trebui, de exemplu, sa imi poti deschide un nou punct de lucru a ajuns acum pe la 90 de zile.

Cine acopera toate pagubele suferite?

Simplu, noi. Pentru ca nu are cine sa acopere gaurile din buget, noi vom suporta diferentele prin cote de impozitare marite sau TVA cu 2 la suta mai mare.

Si problemele de-abia incep. Mai multe informatii gasiti aici: http://www.reinventconsulting.ro/blog/2009/10/situatie-absurda-la-registrul-comertului.html

Partea 1.
Cam atat ma astept sa fie prezenta la vot, desi sunt poate cam optimist. Dar urmand principiul ca fiecare scandal din politica trezeste dezgustul si deci antipatia fata de anumite personaje, probabil ca dorinta de a-l vota pe "ala'lalt" va mai scoate lumea din casa.

Cine va fi in turul doi imi e destul de clar, dar prefer sa ma abtin de la a mai da pronosticuri. Poate ca opozitia va veni cu o surpriza de ultim moment care sa intoarca niste calcule, macar pe hartie.

Astept cu interes si esecul destul de previzibil al lui Lucian Croitoru, care ne arata inca o data ca tehnocratii sau asa-zisii independenti nu prea au ce cauta in Guvern. E adevarat, cativa experti in macroeconomie nu ne-ar fi picat rau, dar functiile pe care le-ar detine in Guvern ar fi, paradoxal, o usa trantita in fata pentru fiecare dintre ei.


0 comments:

Ecohelp.ro

Ecohelp.ro
Ecohelp.ro

bogdan angheluta

Tag-uri

Blogumulus by Roy Tanck and Amanda Fazani