Bogdan Angheluta

politica si marketing politic

Si Clubul Roman de Presa...

Da, Traian Basescu a gresit. Da, Traian Basescu a agresat un cetatean roman. Da, Traian Basescu a folosit o expresie cu tenta rasista.

Dar este el singurul cu acest gen de comportament?

Nu. Dar el e Presedintele ales al Romaniei. El a primit 75 % din voturile noastre.
Clubul Roman de Presa, in frunte cu d-l Tudor Popescu, a anuntat ca va depune o plangere penala impotriva lui Basescu, pe baza acuzatiei de agresiune verbala. Si atat. D-l Tudor Popescu stie ca o inregistrare in spatiul privat si fara mandat nu are nici o valoare. De ce nu au depus o plangere penala pe baza acuzatiei de agresiune fizica? Ei, cum sa mearga CRP-ul atat de departe... prefera sa propuna boicotarea, timp de o zi, a imaginii lui Traian Basescu. Nici o problema, cat timp doar grupul media Intact si-a dat acordul pana acum. Adica d-l Voiculescu si restul conservatorilor. Normal, doar jurnalista era de la Antene...

Va trece si acest episod, asa cum a trecut si episodul "Bai, animalule!" in regia lui Iliescu. Vor mai trece multe pana cand politicienii vor intelege ca sunt LIDERI DE OPINIE. Ceea ce ei spun a inceput sa conteze si sa influenteze ingrijorator de mult. Traian Basescu poate insa sa stea linistit - a mai castigat 2-3 %. Si daca il mai boicotam mult, chiar nu o sa mai fie cazul de alegeri prezidentiale in 2009. Nu de alta, dar le dam false sperante tinerilor politicieni care se viseaza presedinti.

0 comments:

Ecohelp.ro

Ecohelp.ro
Ecohelp.ro

bogdan angheluta

Tag-uri

Blogumulus by Roy Tanck and Amanda Fazani